Home
https://www.fightvision.nl/images/sporten/karate-slide1.jpg

Welkom bij Fight Vision!
De sportschool voor karate, punchbag fun, kickboksen, bootcamp en zelfverdediging van Jolano Lindelauf en Marisca Verspaget

 

Onze gepassioneerde, gediplomeerde jonge en deskundige top trainers staan klaar om jou naar jouw gewenste niveau te brengen.
KBN skmo Diploma Marisca shokotan

Sporten en prijzen


karate sittard sportschool

Karate

vanaf € 24 50 / maand
Karate is een dynamische vechtsport waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van speciale vuiststoten, trappen, slagtechnieken en werptechnieken.


Ma, Wo, Vr  Schrijf in
kickboks sittard sportschool

Kickboksen & Punchbag Fun

vanaf € 27 00 / maand
Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen en benen worden gebruikt. Liever niet sparren maar wel zin in een lekkere workout om van calorien of stress af te komen? Probeer dan: Punchbag Fun!
Ma, Di, Wo, Do, Vr 
Schrijf in
bootcamp sittard sportschool

Bootcamp

vanaf € 22 50 / maand
Bootcamp is in groepsverband sporten in voornamelijk de buitenlucht,  begeleid door een gediplomeerde instructeur.Di, Do 
Schrijf in
zelfverdediging self defence sittard sportschool

Zelfverdediging

cursus van 10 lessen
Zelfverdediging een cursus in een kleine groep waar dames leren zichzelf te, fysiek,te wapenen tegen ongewenste, onverwachte situaties, gebruikmakend van technieken uit verschillende verdedigingssporten.
Di  Schrijf in
personal training karate kickboks self defence zelfverdediging sportschool sittard

Privé training

op aanvraag
Privé training, de luxe van een één op één trainen, of desgewenst met (trainings-)partner of vriend/vriendin, voor de drukke ondernemer of bij draaien van diensten toch gericht kunnen trainen.

Ma, Di, Wo, Do, Vr
Meer info

Heeft u een laag inkomen en woont u in de Gemeente Sittard-Geleen? De Kansen voor alle Kinderen-regeling biedt financiële ondersteuning aan ouders voor de kosten van school, sociale, sport en culturele activiteiten. Kijk hiervoor op de website van de Gemeente Sittard-Geleen
jeugdsportfonds

Your Key To Success

Meer en meer mensen nemen in deze verhardende wereld het heft in eigen handen om zichzelf te kunnen verdedigen en hun grenzen te beschermen. Of ze vinden een vechtsport gewoon leuk. Het is onze passie om jou te coachen in je eigen ontwikkeling om het beste in jezelf naar boven te halen. In onze moderne, grote en goed bereikbare sportschool staat ons jong team van mannelijke en vrouwelijke rijks-erkende trainers voor je klaar om jou op jouw gewenste niveau te brengen.

Programma's

Naast het reguliere programma biedt Fight Vision ook themaprogramma's aan. Op dit moment zijn dat:
 • Elke vrijdag: Ladies Night

  Fight Vision biedt exclusief kickboksen voor dames aan onder leiding van Marisca, elke vrijdagavond van 19:00-20:00 uur.
 • Team Building 

  Al eens gedacht aan karate, kickboksen, bootcamp voor teambuilding? Misschien is het niet voor de hand liggend, maar deze sporten zijn daar heel geschikt voor. Vraag naar de mogelijkheden.
 • Kinderfeestjes 

  ...
 • Vrijgezellen feestjes 

  ....
  • 1
   Lesgeven op topniveau, betrokken en met plezier Aangesloten en erkend door de Karatebond Nederland K.B.N


  • 2
   De modernste lesmethoden Mede doordat onze trainers nog steeds in de mondiale topsport meedraaien. Fight Vision werkt uitsluitend met gediplomeerde trainers!


  • 3
   Wij zijn er voor iedereen Man of vrouw, junior of senior, beginner of gevorderde, iedereen is welkom!


  • 4
   Fight Vision beschikt over een uitstekende locatieUitstekend bereikbaar, bushaltes in de buurt, eigen door slagbomen afgesloten parkeerplaats.
   Binnen vindt u een grote dojokleedkamers met douches en een grote kantine.

  • 5
   Resultaat: jij voelt je sterk in deze wereld
   Lekker in je vel, zelfverzekerd, veilig, goede conditie en vrij!


Video Fight Vision

Meet your trainers
Trainer Jolano Lindelauf Karate Sittard - Fight Vision

Jolano Lindelauf

06-29600463
Jolano Lindelauf (1996) is één van je trainers bij Fight Vision in Sittard. Hij is een zeer gemotiveerde, enthousiaste en betrokken trainer. Hij  begon met karate op 6 jarige leeftijd heeft de 2e dan Shotokan KBN en is nog steeds actief op het hoogste niveau. Hij won 2 keer brons op het WK 2017 (W.I.K.F.) te Curacao. Hij is voormalig lid van de nationale selectie van de KBN en tegenwoordig lid van het nationale team van Curacao. Neemt deel aan nationale en internationale toernooien in het wedstrijdkarate. Hij is 3-voudig Nederlands kampioen, 4-voudig vice-Nederlands kampioen, heeft deelgenomen aan  het WK 2013 in Guadalajara in Spanje, de EKs in Azerbeidzjan en Portugal.  Jolano is winnaar van vele nationale en internationale toernooien. Hij traint zelf nog steeds bij voormalig wereldkampioen kata en kumite Junior Lefevre gevestigd in Luik (Belgie). Hij is leraar Karate-Do Niveau 2 erkend door NOC*NSF, Instructeur karate CIKA (Champions International Karate Association). Daarnaast is Jolano Jeugdkickboks trainer SKMO, Kickboks trainer B en Bootcamp instructeur.


Trainer Antonie Karateka Sittard - Fight Vision

Antonie Lindelauf

06-39694025
Antonie Lindelauf (1999) begon op 5 jarige leeftijd met karate. Hij maakte jaren deel uit van de Nationale karate selectie en hij won vele nationale en internationale titels.
Antonie werd 4 maal Nederlands kampioen karate in diversen stijlen en hij trainde zelf jaren bij de voormalig wereldkampioen Junior Lefevre. In 2015 startte hij met kickboksen en traint tegenwoordig bij de sportschool van viervoudig Glory wereldkampioen Nieky Holzken en Sjef Weber in Helmond. Hij is in het bezit van het diploma MBO CIOS Sport en Bewegingleider. Om zijn vaardigheden nog meer uit te breiden studeert momenteel nog steeds op het CIOS. Het zal je derhalve niet verbazen dat Antonie een zeer gedreven trainer is, met een sterke motivatie om het onderste uit de kan te halen om jou te verbeteren.

Visit our dojo 24/7 with our virtual tour

Vanuit deze basis is alles mogelijk: van recreatief tot hoog wedstrijdniveau, met passie voor het ontwikkelen van zowel jeugd als senioren.


Fight yourself fit @ Fight Vision!
Klik hier voor 2 Gratis Proeflessen

Klik hier om het trainingsschema te downloadentrainingsschema

CONTACTEER ONS:


 • Openingstijden:

  Maandag 9:00-14:00 uur en 16:30-17:30 uur
  Dinsdag 9:00-14:00 uur en 18:00-22:00 uur
  Woensdag 9:00-16:00 uur en 18:00-21.00 uur
  Donderdag 9:00-14:00 en 18:00-21.00 uur
  Vrijdag 9:00-14:00 uur en 17:00-22.00 uur
  Prive trainingen : op afspraak
  Zaterdag: op afspraak
 • Adres:

  Fight Vision
  Leijenbroekerweg 1
  6132 CA Sittard
 • Telefoon:

  Jolano: 06-29600463
  Marisca: 06-23538770
  John: 06-53757977
 • Email:

  info@fightvision.nl
 • KBN aansluit nr:

  03-250
 • Vertrouwenspersoon:

  Dhr. A.Zelissen: 06-23158901
  t.zelissen@home.nl
 • IBAN nr:

  NL77 ABNA 0247759872
Contact Formulier
Website Fight Vision - Programma Contact