Inschrijfformulier

Fight-Vision is de eerste club in Zuid-Limburg, die het felbegeerde Fight Right Keurmerk heeft ontvangen. Daarmee voldoet onze sportschool aan de strengste eisen waaraan een vechtsportschool kan voldoen.Het geeft u de garantie dat al onze lessen veilig en door gediplomeerde leraren worden gegeven. Daarnaast garandeert dit keurmerk dat een goed pedagogisch klimaat heerst in onze school en waar maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke plek inneemt. Tevens is onze hoofdtrainer Jolano Lindelauf de jongste trainer in Nederland, die is opgenomen in het kwaliteitsregister leraren vechtsport. Een leraar moet aan vele eisen en kwalificaties voldoen, om in dit register te worden opgenomen.

Inschrijfformulier
Dit is een officieel inschrijfformulier. Door dit formulier in te vullen en te verzenden schrijft u zich automatisch in en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy Vul s.v.p. alle verplichte velden in. Mocht u liever zich niet online inschrijven dan kun u hier de pdf versie downloaden, uitprinten, invullen en meenemen naar de eerste training. Heeft u geen mogelijkheid om te printen? Geen probleem, wij hebben ook inschrijfformulieren in de sportschool.
vul hier uw volledige naam in
vul hier uw voorletter(s) in
vul hier uw adres in
vul hier eventuele medische klachten in, bij geen klachten: geen klachten invullen
vul een geldig email adres in: b.v. naam@domein.nl
vul een geldig telefoonnummer in
vul een geldig telefoonnummer in
DEELNAME AAN ONZE (PROEF) TRANINGEN IS GEHEEL VOOR EIGEN RISICO, FIGHT VISION KAN OP GEEN ENKELE MANIER AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR WELKE SCHADE DAN OOK.

Bij minderjarige (aspirant) leden is dit formulier is alleen geldig na ondertekening van een ouder of voogd.