Sporten

BESCHRIJVING SPORTEN EN TRAININGSSCHEMAKARATE (v.a. 4 jaar)

 
Karate is een dynamische vechtsport waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van speciale vuiststoten, trappen, slagtechnieken en werptechnieken. Het karate kunnen we onderverdelen in 3 verschillende onderdelen:
1 Kihon: bestaat uit arm- en handtechnieken als uraken, shuto en jodan-tsuki, been – en voettechnieken mae-geri en mawashi-geri
2 Kata: een individuele stijloefening met een reeks vastgelegde bewegingen uitgevoerd tegen denkbeeldige tegenstanders.
3 Kumite: het zogenaamde vrije gevecht. Dit wordt ook wel het sparren genoemd, waarbij men tegen een tegenstander vecht

Maandag :  Karate Jeugd (vanaf 4 jaar)  16:00-17:00 uur

Dinsdag :  Karate Recreanten (vanaf 13 jaar)  19:00-20:00 uur *

Woensdag :  Karate Jeugd (vanaf 4 jaar)  17:00-18:00 uur

Vrijdag :  Karate Jeugd (vanaf 4 jaar)  16:00-17:00 uur  Karate Mix Training (vanaf 13 jaar) 20:00-21:00 uur


 * WEDSTRIJD TRAINING (ook op Donderdag 18:00-19:00) - i.o.m. trainersKICKBOKSEN (v.a. 5 jaar)


Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen en benen mogen worden gebruikt. De sport komt oorspronkelijk uit Japan. Het stoten vanuit het boksen wordt gecombineerd met het trappen vanuit sporten als karate en teakwando. Ellenboogstoten zijn in het kickboksen niet toegestaan.

Maandag: Kickboksen Jeugd (vanaf 5 jaar) 17:00-18:00 uur & Kickboksen Recreanten (vanaf 13 jaar) 19:00 - 20:00 uur *

Woensdag: Kickboksen Jeugd (vanaf 5 jaar) 16:00-15:00 uur  & Kickboksen Recreanten (vanaf 13 jaar20:00-21:00 uur *

Vrijdag: Kickboksen Jeugd (vanaf 5 jaar) 17:00-18:00 uur & Kickboksen Recreanten (vanaf 13 jaar 19:00-20:00 uur *


 * WEDSTRIJD TRAINING - i.o.m. trainersPUNCHBAG FUN (v.a. 16 jaar)

Wil je fit blijven maar niet sparren? Dan is Punchbag Fun iets voor jou! Een leuke workout waarbij je gebruik maakt van stoot en trap technieken op een Punchbag i.p.v. een tegenstander. Door middel van deze workout gebruik je al je spieren en werk je aan je conditie. Op een leuke manier afrekenen met stress en calorieën.
Je kunt hier lekker alle frustraties van de dag botvieren op een Punchbag. Je leert verschillende bokstechnieken, traptechnieken en allerlei leuke combinaties. De boks- en traptechnieken zijn een middel om aan de conditie te werken, vet te verbranden, stress te ontladen en te ontspannen. Je staat in duo’s aan een kickbag, super leuk dus om samen met je beste vriend(in) te doen, dus lekker knallen zonder fysiek contact!

Bij een proefles worden de handschoenen en beschermingsmiddelen door fight vision aan u uitgeleend.

Dinsdag: Vanaf 16 jaar 20:00-21:00 uur

Donderdag: Vanaf 16 jaar 20:00-21:00 uur


SENIOREN FIT (BBB training)


 Door simpele technieken leer je een aanval ontwijken of voorkomen. Naast het leren van zelfverdedigingstechnieken is er in de training ook aandacht voor uitstraling, houding en zelfvertrouwen. Met een cursus zelfverdediging vergroot je je weerbaarheid.

Dinsdag:  Senioren   11:00-12:00 uur

Donderdag:  Senioren   11:00-12:00 uur

BOOTCAMP (v.a. 16 jaar)

Bootcamp is in groepsverband sporten in voornamelijk de buitenlucht, onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Een actieve les waarin je zowel conditie als kracht traint! 

Daarnaast ook uitermate geschikt voor teambuilding activiteiten voor bedrijven en instellingen. Bootcamp is uitgevonden door het Amerikaanse leger, waarbij op speciale missies snel een efficiënt team gevormd moet worden. Vraag voor teambuilding activiteiten naar onze tarieven.

Maandag: Vanaf 16 jaar 20:00-21:00 uur

Donderdag: Vanaf 16 jaar 19:00-20:00 uur
Personal Training

Het heft in eigen handen nemen door middel van Personal Training? Dat kan bij Fight Vision op afspraak! Maar er kan meer dan alleen Karate, Kickboksen en Zelfverdediging. Ben jij bijvoorbeeld die drukke ondernemer die in topconditie wilt zijn en blijven? En wil jij daarnaast ook jouw trainingstijden, in overleg met ons, zelf bepalen? Dat begrijpen wij bij Fight Vision heel goed! Samen en in overleg met jou maken wij jouw eigen schema met als doel om jou fit te krijgen en houden met jouw eigen personal trainer. Eindeloze mogelijkheden dus, het enige wat wij van jou vragen is een flinke dosis doorzettingsvermogen om dit doel te bereiken. Personal Training is ook mogelijk in kleine groepen van max 4 personen. .

Van maandag t/m vrijdag 09:00-14:00 uur

Contact us!

Ninja feestje voor kinderen in onze sportschool of bij de jarige op locatie

Of je nu op karate of  kickboksen zit of niet, iedereen kan een  kinderfeestje organiseren. 
Ninja kinderfeestjes zijn vanaf 6 jaar en voor een groep van minimaal 6 kinderen.
De kosten zijn vanaf €12,95*(Basis) per persoon bij een groep van 10 deelnemers.

Bij een groep meer dan 10 deelnemers word een gereduceerde prijs berekend vanaf de 10e deelnemer van €8,50

Ook is het mogelijk om een Bootcamp feestje te organiseren waarbij we alle vastgeroesde computer spieren zullen wakker schudden!

Wat gaan we doen?
- bij binnenkomst zingen voor de jarige
- Cadootjes uitpakken
- diversen lessen karate/kickboksen of Bootcamp
- aan het einde  een gezonde snack en te drinken
- een oorkonde voor iedere deelnemer

Het basisprogramma zal een 1,5 uur duren maar kan na wens worden uitgebreid naar een programma van 3,5

Tijdens de les wordt er sportieve gemakkelijk zittende kleding gedragen en er wordt zonder schoenen en sokken getraind. Uiteraard als de jarige op karate of kickboksen zit doet die zijn of haar karategi (pak) of kickboksgear aan en gaat natuurlijk laten zien wat hij of zij allemaal al geleerd heeft.Wij hebben wij voor elke deelnemer de benodigheden zoals handschoenen en scheenbescherming ter beschikking.

In de les gaan we de basis leren karate of kickboksen, Leren stoten, trappen, en gaan we het op een leuke manier iedereen aanleren. Zelf gaan ze ook op kussens leren stoten en trappen.

De ouders hebben de mogelijkheid om in de zaal mee te kijken en kunnen eventueel foto's maken en/of filmen***

We hebben 2 soorten kinderfeestjes: Een kinderfeestje in onze sportschool in SittardEen kinderfeesje op een gekozen locatie door de jarige**Als de jarige het feestje thuis of op een eigen locatie wil houden, dan komen wij naar de jarige toe. We nemen onze spullen mee en zullen daar de les geven.

*desgewenst kan de duur van het kinderfeestje naar eigen wens verlengd worden, vraag naar de mogelijkheden
**meerprijs kinderfeestje op locatie €20 binnen een straal van 10 km vanaf Sittard
*** vraag aan de ouders of begeleiders van de kinderen om toestemming voor het filmen of fotograferen van de deelnemers

Contact us!Teambuilding

Teambuilding is noodzakelijk om de cohesie te versterken en je aan te passen aan de veranderende markt.Fight vision bied de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving met gediplomeerde leraren elkaar uit de comfort zone te halen.Elkaar feedback te leren geven, elkaars zwakke en sterke kanten te leren kennen, ervaringen delen, elkaar verder brengen.Karate, Kickboksen en zelfs Bootcamp indoor of outdoor bieden wij u aan, alles gericht naar u eigen wensen.Ook is het mogelijk om op uw eigen locatie de teambuilding te laten plaatsvinden alles is na wens bespreekbaar*.Het enige wat de deelnemers nodig hebben zijn sportkleren, de bescherming zoals handschoenen en scheenplaten worden door ons te beschikking gesteld.Kosten basis programma 1,5 uur €20 pp minimale groep 10 personen tot max 60 deelnemersDit kan uitgebreid worden naar 3,5 uur waarbij er ook gewisseld kan worden tussen de verschillende sporten.

*meerprijs op locatie €20 binnen een straal van 10km vanaf Sittard.