Je trainers

Meet your trainers
Trainer Jolano Lindelauf Karate Sittard - Fight Vision

Jolano Lindelauf

06-29600463
Jolano Lindelauf (1996) is één van je trainers bij Fight Vision in Sittard. Hij is een zeer gemotiveerde, enthousiaste en betrokken trainer. Hij begon met karate op 6 jarige leeftijd heeft de 2e dan Shotokan KBN en is nog steeds actief op het hoogste niveau. In september 2019 werd Jolano in London wereldkampioen W.I.K.F met het nationale team van Curaçao. Hij won 2 keer brons op het WK 2017 (W.I.K.F.) te Curacao. Hij is voormalig lid van de nationale selectie van de KBN en tegenwoordig lid van het nationale team van Curacao. Neemt deel aan nationale en internationale toernooien in het wedstrijdkarate. Hij is 3-voudig Nederlands kampioen, 4-voudig vice-Nederlands kampioen, heeft deelgenomen aan  het WK 2013 in Guadalajara in Spanje, de EKs in Azerbeidzjan en Portugal. Jolano is winnaar van vele nationale en internationale toernooien. Hij traint zelf nog steeds bij voormalig wereldkampioen kata en kumite Junior Lefevre gevestigd in Luik (Belgie). In maart 2019 won Jolano in Panama het kwalificatie toernooi voor de Panamerikaanse spelen welke gehouden worden in Peru in augustus 2019. Aan dit, op de Olympische Spelen na, het grootste mondiale sportevenement nemen zo,n 6680 atleten deel. Jolano zal hier deelnemen in de senioren klasse -67kg. Hij is leraar Karate-Do Niveau 2 erkend door NOC*NSF, Instructeur karate CIKA (Champions International Karate Association). Daarnaast is Jolano Jeugdkickboks trainer SKMO, Kickboks trainer B en Bootcamp instructeur. Hij voltooide op 19 jarige leeftijd de dive master opleiding, waarbij zijn EFR ( Emergency First Response) opleiding als leraar heel goed van pas komt. Ook is Jolano ,de jongste vechtsport leraar opgenomen in het kwaliteitsregister van de erkende vechtsportleraren (NIVM) Nederlands Instituut Vechtsporten en Maatschappij)


Trainer Antonie Karateka Sittard - Fight Vision

Antonie Lindelauf

06-39694025
Antonie Lindelauf (1999) begon op 5 jarige leeftijd met karate. Hij maakte jaren deel uit van de Nationale karate selectie en hij won vele nationale en internationale titels.
Antonie werd 4 maal Nederlands kampioen karate in diversen stijlen en hij trainde zelf jaren bij de voormalig wereldkampioen Junior Lefevre. In 2015 startte hij met kickboksen en traint tegenwoordig bij de sportschool van viervoudig Glory wereldkampioen Nieky Holzken en Sjef Weber in Helmond. Hij is in het bezit van het diploma MBO CIOS Sport en Bewegingleider. Om zijn vaardigheden nog meer uit te breiden studeert momenteel nog steeds op het CIOS. Het zal je derhalve niet verbazen dat Antonie een zeer gedreven trainer is, met een sterke motivatie om het onderste uit de kan te halen om jou te verbeteren.