Je trainers

Meet your trainers
Trainer Jolano Lindelauf Karate Sittard - Fight Vision

Jolano Lindelauf

06-29600463
Jolano Lindelauf (1996) is één van je trainers bij Fight Vision in Sittard. Hij is een zeer gemotiveerde, enthousiaste en betrokken trainer. Hij begon met karate op 6 jarige leeftijd heeft de 2e dan Shotokan KBN en is nog steeds actief op het hoogste niveau. In september 2019 werd Jolano in London wereldkampioen W.I.K.F met het nationale team van Curaçao. Hij won 2 keer brons op het WK 2017 (W.I.K.F.) te Curacao. Hij is voormalig lid van de nationale selectie van de KBN en tegenwoordig lid van het nationale team van Curacao. Neemt deel aan nationale en internationale toernooien in het wedstrijdkarate. Hij is 3-voudig Nederlands kampioen, 4-voudig vice-Nederlands kampioen, heeft deelgenomen aan  het WK 2013 in Guadalajara in Spanje, de EKs in Azerbeidzjan en Portugal. Jolano is winnaar van vele nationale en internationale toernooien. Hij traint zelf nog steeds bij voormalig wereldkampioen kata en kumite Junior Lefevre gevestigd in Luik (Belgie). In maart 2019 won Jolano in Panama het kwalificatie toernooi voor de Panamerikaanse spelen welke gehouden worden in Peru in augustus 2019. Aan dit, op de Olympische Spelen na, het grootste mondiale sportevenement nemen zo,n 6680 atleten deel. Jolano zal hier deelnemen in de senioren klasse -67kg. Hij is leraar Karate-Do Niveau 2 erkend door NOC*NSF, Instructeur karate CIKA (Champions International Karate Association). Daarnaast is Jolano Jeugdkickboks trainer SKMO, Kickboks trainer B en Bootcamp instructeur. Hij voltooide op 19 jarige leeftijd de dive master opleiding, waarbij zijn EFR ( Emergency First Response) opleiding als leraar heel goed van pas komt. Ook is Jolano ,de jongste vechtsport leraar opgenomen in het kwaliteitsregister van de erkende vechtsportleraren (NIVM) Nederlands Instituut Vechtsporten en Maatschappij)


Trainer Marisca Verspaget Karateka Sittard - Fight Vision

Marisca Verspaget

Marisca Verspaget (1978) begon op 4 jarige leeftijd met karate en deze topsporter heeft een imposante hoeveelheid van 34 jaar karate ervaring in haar rugzak. Recentelijk (8 oktober 2017) prolongeerde ze haar WK titel (W.I.K.F) in Curacao. Ze nam deel aan maar liefst 4 officiële WKF Wereldkampioenschappen en 6 Europese kampioenschappen. Op het WK van Japan in 2008 miste zij op een haar na de bronzen medaille en sloot dat kampioenschap af met een vijfde plaats. In 2006 maakte Marisca de overstap naar het nationale team van Curacao en in 2014 werd zij wereldkampioene karate bij de W.I.K.F.
Vanaf 2008 trainde Marisca bij de Boxing Acedemy  onder leiding van voormalig Olympisch atleet en bokser Arnold Vanderlyde. Vanaf 2009 ging ze boksen combineren met het kickboksen. In 2015 behaalde zij het diploma docent weerbaarheid en gevaarsbeheersing. Ook is zij in het bezit van het instructeurs diploma CIKA (Champions International Karate Association). Ze traint zelf bij de voormalig wereldkampioen kata en kumite Junior Lefevre gevestigd in Luik (Belgie).