INSCHRIJVEN, BESCHRIJVING SPORTEN EN TRAININGSSCHEMA

Inschrijfformulier
Dit is een officieel inschrijfformulier. Door dit formulier in te vullen en te verzenden schrijft u zich automatisch in en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy Vul s.v.p. alle verplichte velden in. Mocht u liever zich niet online inschrijven dan kun u hier de pdf versie downloaden, uitprinten, invullen en meenemen naar de eerste training. Heeft u geen mogelijkheid om te printen? Geen probleem, wij hebben ook inschrijfformulieren in de sportschool.
vul hier uw volledige naam in
vul hier uw voorletter(s) in
vul hier uw adres in
vul hier eventuele medische klachten in, bij geen klachten: geen klachten invullen
vul een geldig email adres in: b.v. naam@domein.nl
vul een geldig telefoonnummer in
vul een geldig telefoonnummer in
DEELNAME AAN ONZE (PROEF) TRANINGEN IS GEHEEL VOOR EIGEN RISICO, FIGHT VISION KAN OP GEEN ENKELE MANIER AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR WELKE SCHADE DAN OOK.

Bij minderjarige (aspirant) leden is dit formulier is alleen geldig na ondertekening van een ouder of voogd.KARATE (v.a. 4 jaar)

 

Karate is een dynamische vechtsport waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van speciale vuiststoten, trappen, slagtechnieken en werptechnieken. Het karate kunnen we onderverdelen in 3 verschillende onderdelen:
1 Kihon: bestaat uit arm- en handtechnieken als uraken, shuto en jodan-tsuki, been – en voettechnieken mae-geri en mawashi-geri
2 Kata: een individuele stijloefening met een reeks vastgelegde bewegingen uitgevoerd tegen denkbeeldige tegenstanders.
3 Kumite: het zogenaamde vrije gevecht. Dit wordt ook wel het sparren genoemd, waarbij men tegen een tegenstander vecht

Maandag :  Karate Jeugd (vanaf 4 jaar)  17:30-18:30 uur

Woensdag :  Karate Jeugd (vanaf 4 jaar)  14:00-15:00 uur & Senioren 19:00-20:00 uur

Vrijdag :  Karate Jeugd (vanaf 4 jaar)  17:00-18:00 uur &  Old School Karate (40+)  21:00-22:00 uur
KICKBOKSEN (v.a. 5 jaar)


Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen en benen mogen worden gebruikt. De sport komt oorspronkelijk uit Japan. Het stoten vanuit het boksen wordt gecombineerd met het trappen vanuit sporten als karate en teakwando. Ellenboogstoten zijn in het kickboksen niet toegestaan.

Maandag: Kickboksen Jeugd (vanaf 5 jaar) 17:30-18:30 uur

Dinsdag: Senioren 20:00 - 21:00 uur

Woensdag: Kickboksen Jeugd (vanaf 5 jaar) 15:00-16:00 uur  & Senioren 20:00-21:00 uur

Vrijdag: Kickboksen Jeugd (vanaf 5 jaar) 18:00-19:00 uur & LADIES NIGHT 19:00-20:00 uur & Senioren 20:00-21:00 uurPUNCHBAG FUN (v.a. 12 jaar)

Wil je fit blijven maar niet sparren? Dan is Punchbag Fun iets voor jou! Een leuke workout waarbij je gebruik maakt van stoot en trap technieken op een Punchbag i.p.v. een tegenstander. Door middel van deze workout gebruik je al je spieren en werk je aan je conditie. Op een leuke manier afrekenen met stress en calorieën.
Je kunt hier lekker alle frustraties van de dag botvieren op een Punchbag. Je leert verschillende bokstechnieken, traptechnieken en allerlei leuke combinaties. De boks- en traptechnieken zijn een middel om aan de conditie te werken, vet te verbranden, stress te ontladen en te ontspannen. Je staat in duo’s aan een kickbag, super leuk dus om samen met je beste vriend(in) te doen, dus lekker knallen zonder fysiek contact!

Bij een proefles worden de handschoenen en beschermingsmiddelen door fight vision aan u uitgeleend.

Dinsdag: Vanaf 12 jaar 19:00-20:00 uur

Donderdag: Vanaf 12 jaar 20:00-21:00 uur

ZELFVERDEDIGING (v.a. 12 jaar)


Zelfverdediging/self defence is een praktische toepassing van verschillende verdedigingskunsten. Door simpele technieken leer je een aanval ontwijken of voorkomen. Naast het leren van zelfverdedigingstechnieken is er in de training ook aandacht voor uitstraling, houding en zelfvertrouwen. Met een cursus zelfverdediging vergroot je je weerbaarheid.

Dinsdag:  Vanaf 12 jaar   20:00-21:00 uurBOOTCAMP (v.a. 12 jaar)

Bootcamp is in groepsverband sporten in voornamelijk de buitenlucht, onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Een actieve les waarin je zowel conditie als kracht traint! 

Daarnaast ook uitermate geschikt voor teambuilding activiteiten voor bedrijven en instellingen. Bootcamp is uitgevonden door het Amerikaanse leger, waarbij op speciale missies snel een efficiënt team gevormd moet worden. Vraag voor teambuilding activiteiten naar onze tarieven.

Donderdag: Kids indoor/outdoor (6 t/m 12 jaar) 18:00-19:00 uur & Vanaf 12 jaar 19:00-20:00 uur


Personal Training

Het heft in eigen handen nemen door middel van Personal Training? Dat kan bij Fight Vision op afspraak! Maar er kan meer dan alleen Karate, Kickboksen en Zelfverdediging. Ben jij bijvoorbeeld die drukke ondernemer die in topconditie wilt zijn en blijven? En wil jij daarnaast ook jouw trainingstijden, in overleg met ons, zelf bepalen? Dat begrijpen wij bij Fight Vision heel goed! Samen en in overleg met jou maken wij jouw eigen schema met als doel om jou fit te krijgen en houden met jouw eigen personal trainer. Eindeloze mogelijkheden dus, het enige wat wij van jou vragen is een flinke dosis doorzettingsvermogen om dit doel te bereiken. Personal Training is ook mogelijk in kleine groepen van max 4 personen. .

Van maandag t/m vrijdag 09:00-14:00 uur